Friday, 28 July 2017

Welcome google Adsense

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Tak ada apa sangat nak dikongsi. 

Cuma nak cerita pasal google adsense dah start live kat blog suam suam kuku akak ni je. 😂😆καΗ καΗ καΗ😆😂  

Hopefully akak akan update blog ni tiap2 hari lah gamaknye. Nak jugak merasa hasil google adsense tu mana tau dapat beli ipong 8 pulak nanti. Muahahahaha 😅 

Bagi yang tak tahu apa tu google adsense boleh je google nanti banyak keluar post2 berkenaan google adsense ni. Pendek kata kalau ko rajin update blog, makanya masyuk gak la sebabnye payment nanti dalam USD. Tapi kena gigih la ye kalau suam suam kuku kecik akak ni tak tahu lah masyuk ke idokk.. hihihi..

1 comment:

Sheila Adziz said...

Allhamdulillah... tahniah sis

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts