Monday, 31 July 2017

Kek pisang paling Moist



Setakat ni la..
Sebelum ni pernah jugak try buat hasil google resepi. 
Malangnya tak pernah nak sama dengan kek pisang yang beli dekat kedai. 
Selalu ada je kekurangan, bantat lah, terlebih keras, tak masak pun pernah tau!
Sampai satu tahap rasa menyampah betul dengan diri sendiri. Rasa tak nak buat kek dah!
Tapi tetap buat jugak. Sebab suka. 
Lepas buat, frust. Gitu lah selalunya ending citernye.
okey



 kali ni betul-betul menjadi. 
Walaupun rupa buruk, sedap tu ada lah.
Hihihi.
Next time kena pakai resepi ni je. 
Cuma kena study lagi macam mana nak dapatkan rupa kek yang cantik.



Hmm. Tetiba rasa nak masuk kelas buat kek. 
Hopefully tercapai dulu dalam mimpi kejap lagi ni.

Resepinya esok lah akak update ye untuk  next entry. 
Dah mengantuk giler ni. Nite korang. Muah! 


1 comment:

Chekgu Azrine said...

sukanya kek pisang..buat sndiri selalunya lagi sedap...

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts