Tuesday, 31 January 2017

Yoyo dan basikal untuk anak-anak

Assalamualaikum. 

Rasa macam lama pulak tak bersiaran. Biasalah mood masih ke laut, harap-harap kembali ke daratan semula la. :)
kali ni bersiaran dari kampung. Masih lagi berCuti sempena CNY. Tumpang beraya sekaki ape salahnye, bukan selalu kan. Hehe.

saje nak cerita petang tadi hubby belikan Zahraa ngan haseef ni mainan baru. Basikal ade tayar tumpang untuk kaklong & yoyo tricycle untuk dik aceef. Ekceli tak tahu ape ke betul nama dia tu yoyo. Sebab sebelum ni duk usyar2 kat google & lazada diorang tulis yoyo. Yang tricycle tu aku sesaje tambah.ntah betul ke tak. ;)

Yang yoyo tu harge dia rm65.00, rase dah murah lah kot sebab yang ni boleh tampung berat 100kg..katenye....hehe..dok usya dalam lazada semua dlm 80 ke atas je. Lagi satu kezen hubby citer diorang beli yoyo sebijik macam ni di pasir mas pun rm70 jugak. Ni hubby dapat harge tu mungkin sebab beli besikal sekali kat along la kot..basikal along tu rm120.00.
 >̴̴̴̴̴͡.̮Ơ̴͡kay la kot...
yang penting anak2 happy.

****sekarang ibu tengah pening macam mana ibu nak packing barang2 yang nak bawak balik KL nanti. ^~*

No comments:

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016