Friday, 23 December 2016

Lama menyepi..

Assalamualaikum & hai readers..
Sorry lama menyepi. 
For sure tak de yang rindu pun kan..
its ok..
blog ni pun bukan untuk sesape pun..
kalau ada yang suka terim kasih..tapi kalau tak suka..
bukan hak aku untuk paksa korang baca blog aku..

Banyak aku nak cerita kat blog kesayangan aku nih..
kisah kehidupan aku..
keluarga aku...
kesayangan aku..
kerjaya aku...
dan bersusun2 lagi ceritanye..
tapi kekangan masa dan keadaan yang buat aku menyepi seketika..
insyaallah lepas ni aku akan sentiasa update blog yang tak seberapa ni...
sebagai kenangan2 aku je nanti,,,, :)


Belanja dulu sekeping gambar.
Tadi waktu lunch (dan juga solat jumaat)..
Aku sekarang dah keje kat Putrajaya..dekat bangunan IOI Resort..
So tak de buat ape time rehat yang agak lama sikit berbanding hari biasa,,,
Kebetulan pulak aku nak beli papers untuk anak2 aku..
Aku pegi ioi city mall..sorang-sorang je..lone ranger gitu..

Lepas beli pampers...
Aku simpan dalam kereta..
pastu tengok jam rase mcm awal lagi sbb baru je 20 minit kat sana..
kunci keta balik..
kemudian masuk lagi skali..

melilau-lilau...
cuci mata...
test tester tu...tester ni..
belek baju tu belek baju ni...
try kasut tu try kasut ni..
pas tu keluar...
dasar sangat kan..
tapi aku rase bukan aku je camtu...
majoriti semua pompuan kot...kehkehkeh,,,,
sorang-sorang pun jadi ok,,

Kemudian baru lah pegi watson...
beli barang yang diperlukan...
tu pun kemain lagi lama membeleknye..
bukan ape...smua barang mahal2..so aku kena jadi pengguna bijak..
pilih yang murah2 je la huhuhu..
Kalau ikutkan hati nak g beli pasar malam je...
tapi memandangkan eyeliner aku tu dah nazak sangat tu yang terpaksa beli siap2..
bedak pun sama..kena refill...
tu je mampunye...
mampu lagi nak beli yang lain..tapi kena berjimat...
harus berjimat la di zaman serba mahal ni..
banyak lagi keperluan lain kan...
Lainla kalau ko...semua kaya raya,, :)




Lepas je siap beli..
Terus keluar..kang banyak lagi aku belinye..
ikut nafsu syaitonn semua nak belinye...

Tu je nak citernye...
semoga jumpa lagi...bye!

No comments:

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016