Thursday, 5 May 2016

ENCIK SUAMI CEMBURU?

minggu lepas saya ade upload gambar saya berkebaya nyonya dekat instagram dan jugak share di Facebook. Ramai yang komen serta likes [
bagi saya macam biasa je la, tak de pun saya rasa pelik sebab friendlist FB saya hampir 1690 orang] 
Tapi bila balik rumah, hubby tegur..
katanya dia cemburu bila orang likes gambar yang saya upload tu. Maka berHUHUHU lah saya dengar ceramah beliau. 
Tak dinafikan, daku dah berdosa bila buat suami rasa cemburu {biarpun isterinye tak delah cun mane pun wehhh} -insaf sekejap...
Ampun maaf dipinta ye sayang.. 
Tak ku sangka hubby akan cemburu..huhuhu...err.gambar tu dah ku delete di Facebook. 
Tapi di FB saya tu memang ramai sangat teman-teman sejawatan yang ber-friendlist...mungkin hubby tak selesa bila ku upload gambar berseorangan di FB. 
Insyaallah lepas ni kena lebih peka dengan apa yang ku upload di media sosial.



No comments:

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016