Monday, 25 April 2016

Blog berwajah baru

Assalamualaikum,

Hai sahabat, apa khabar semua? semoga baik-baik hendaknya. Sempena dengan datangnya mood baru untuk kembali menulis, saya dah tempah edit blog dengan rakan alam maya saya iaitu sis Umie Sue Studio , Saya suka design simple macam ni. Sesuai dengan saya yang hanya simple sahaja. :) korang boleh usyar blog sis Umie Sue, dia memang berbakat dalam bidang ni. ( boleh pm sue di facebook : Umiesue Studio )

Banyak kisah saya nak coretkan dalam blog ni, tapi apa kan daya kekangan masa yang terhad. Insyaallah lepas ni saya akan kembali aktif. 

credit to : REAL ESTATE BLOG

credit to : REAL ESTATE BLOG
"Being a mother is a full time job, but it is the most rewarding of all."
"When you love what you do then you never have to work another day in your life."

2 comments:

UMIE SUE said...

tq2 .sangat mudah berurusan dgn emi

azizah green line said...

cantik emi :)

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016