Monday, 25 April 2016

Blog berwajah baru

Assalamualaikum,

Hai sahabat, apa khabar semua? semoga baik-baik hendaknya. Sempena dengan datangnya mood baru untuk kembali menulis, saya dah tempah edit blog dengan rakan alam maya saya iaitu sis Umie Sue Studio , Saya suka design simple macam ni. Sesuai dengan saya yang hanya simple sahaja. :) korang boleh usyar blog sis Umie Sue, dia memang berbakat dalam bidang ni. ( boleh pm sue di facebook : Umiesue Studio )

Banyak kisah saya nak coretkan dalam blog ni, tapi apa kan daya kekangan masa yang terhad. Insyaallah lepas ni saya akan kembali aktif. 

credit to : REAL ESTATE BLOG

credit to : REAL ESTATE BLOG
"Being a mother is a full time job, but it is the most rewarding of all."
"When you love what you do then you never have to work another day in your life."
Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016