Tuesday, 1 March 2016

ANGKA 7



Sebelum ni time pregnant je berat saya angka 7..ni tak peknen tapi berat masyaallah seram nak nengoknye..sakit mata saya tau! (Kalau tengok depan cermin lgi lah sakit hati...grrr)

Apa taknya...masa cuti CNY baru ni makan tak hingat dunia..so padan lah mula ku ini..

Err rasenye dah kena start diet balik ni..tak kuasa nak hadap stress ngan berat badan ni..huwaaaaa!






2 comments:

Diana Rashid said...

memang stress kalau berat badan naik...tapi stress tu la yang buat makan lagi banyak..hehehhe

Nabila Syifa said...

bawa budak kan..berat kejap je.t dah kuar slim balik

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts