Monday, 22 February 2016

Rindu blog

Assalam & hai korang..


Ape kabar? Saya harap semua sihat2 di samping keluarga tersayang  hendaknya..Maaf dah lama tak bersiaran..sejak start keje lepas cuti bersalin, mood nak tulis blog ni tak juge menjelma.ntah mane menghilang..daku pun tak tau.bz dengan kerja, bz nak handle keluarga..err mcm2 lah (kalah YB pulak hihi)

Ni penat balik cuti kat kampung masa CNY pun belum hilang lagi, dengan anak2 & suami yg agak x sihat..pastu terus dh kena keje cz dah lama cuti kan..jadi memang agak mencabar jugak la nak melayannye jawabnye..huhu..

Kalau ikutkan banyak benda nak story kat sini tapi errr mcm biasa nanti2 lah mood tu menjengah...hehee...

Belanja dulu gambar anak teruna yang dah nak masuk 6 bulan ni ber-wefie ngan  abi dia..=)




Korang ok ke semua? Nnt ada masa emi blogwalking ye...thanks for visit blog x glemer ni..See u next time!


:*





2 comments:

cik hani said...

kami pun rindu blog kalau dah lama tak jenguk blog..hehehe..

azizah green line said...

besarr dah dia.. 6bulan cepatnyaa!

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016