Tuesday, 23 February 2016

Haseef dah tumbuh gigi

Malam tadi saya dah rasa yang macam kasar2 dekat gusi bawah haseef. Bila saya ngan husb nak belek tengok betul2 haseef mengamuk tak bagi. 

Tup2 tengahari tadi pengasuh haseef wassap bagitau..heehe excited pulak ibu haseef..ye la kirenye mlm tadi tu mmg tak salah la..



Rase macam awal pulak dik acif ni tumbuh gigi..kaklong dulu kalau x silap 7 bulan baru tumbuh..husb sendiri pun terkejut..ye la haseef ni x masuk 6 bulan pun lagi..

Get ready la ibu nanti nak melayan dik acif gatal gusi dan menggigit neng ibu..hihi..




2 comments:

Mrs Velentine said...

mesti excited kan jadi ibu bila bby dah mula bergigi//

azizah green line said...

cepat! siap sedia ibu kena gigit..hehe

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts