Tuesday, 23 February 2016

Haseef dah tumbuh gigi

Malam tadi saya dah rasa yang macam kasar2 dekat gusi bawah haseef. Bila saya ngan husb nak belek tengok betul2 haseef mengamuk tak bagi. 

Tup2 tengahari tadi pengasuh haseef wassap bagitau..heehe excited pulak ibu haseef..ye la kirenye mlm tadi tu mmg tak salah la..



Rase macam awal pulak dik acif ni tumbuh gigi..kaklong dulu kalau x silap 7 bulan baru tumbuh..husb sendiri pun terkejut..ye la haseef ni x masuk 6 bulan pun lagi..

Get ready la ibu nanti nak melayan dik acif gatal gusi dan menggigit neng ibu..hihi..




Monday, 22 February 2016

Rindu blog

Assalam & hai korang..


Ape kabar? Saya harap semua sihat2 di samping keluarga tersayang  hendaknya..Maaf dah lama tak bersiaran..sejak start keje lepas cuti bersalin, mood nak tulis blog ni tak juge menjelma.ntah mane menghilang..daku pun tak tau.bz dengan kerja, bz nak handle keluarga..err mcm2 lah (kalah YB pulak hihi)

Ni penat balik cuti kat kampung masa CNY pun belum hilang lagi, dengan anak2 & suami yg agak x sihat..pastu terus dh kena keje cz dah lama cuti kan..jadi memang agak mencabar jugak la nak melayannye jawabnye..huhu..

Kalau ikutkan banyak benda nak story kat sini tapi errr mcm biasa nanti2 lah mood tu menjengah...hehee...

Belanja dulu gambar anak teruna yang dah nak masuk 6 bulan ni ber-wefie ngan  abi dia..=)




Korang ok ke semua? Nnt ada masa emi blogwalking ye...thanks for visit blog x glemer ni..See u next time!


:*





About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts