Tuesday, 22 December 2015

PUZZLE MAT EVA MATIC MURAH





Wehuuu...

satu lagi benda murah yang saya dah beli..
kawan saya share pasal ada promosi kat giant di kota kinabalu dan mungkin juga disememnanjung..
puzzle mat ni hanya RM10.00 je satu set (satu set ada 10 keping puzzle)

laju je saya pergi beli.
terus grab 4 set, tapi bila balik rumah rase nyesal sebab tak beli banyak2..

rasa macam nak pergi beli lagi kejap lagi hope ada stok lagi la..

wish me luck.. :)

Tak sure pulak promosi ni sampai bila..

korang kat semenanjung lagi syok banyak promosi2 Y.E.S ni kan kan...? 



2 comments:

azizah green line said...

jarang p giant! tapi mmg ramai bagitau ada jual puzzle mat murah nihh

Cik Ash said...

assalamulaikum... datang singgah sini follow balik awak.. :)

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts