Tuesday, 22 December 2015

Promosi Wooden toys Child Early Education Puzzle Series from 11street.my

Assalamualaikum & hai

Ni first time saya shopping dekat 11street.my dan servisnya saya boleh bagi 5 bintang jugaklah.
Citernye haritu sesaja je terlebih rajin nak check e-mail (check satu2 termasuk e-mail2 promosi)
Tertengok promosi 11street. So teruslah saya explore lagi..
Sekali ada promosi Wooden toys Child Early Education Puzzle Series  yang sebelum ni harganya lebih kurang RM25.00 tetapi saya hanya dapat beli dengan harga murah iaitu RM11.00 sahaja (tidak termasuk postage) 

Setelah ditambah kos penghantaran ke Kota Kinabalu Sabah iaitu RM10.00, saya hanya perlu membayar RM21.00 Sahaja. Kalau saya rajin jalan2 sekitar KK ni mungkin akan jumpa kedai2 yang jual wooden toys macam ni tapiiii memang takkan dapatlah dengan harga RM21.00 ..kalau ada pun mungkin kos nye akan bertambah dengan kos minyak kereta pergi dan balik, makan dan minum, errr...dan mungkin juga akan terrr-shopping bende2 lain pulak [semestinya]..kah kah kah..

so ada baiknya kita hanya shopping online je wehhh...jimat tenaga, masa dan ofkos duitnya dongg..hehhee...cuma tu la kena rerajinkan diri google and google and google untuk dapatkan website mana yang lagi murah.,lepastu bandingkan harga dan klik klik klik..tunggu barang sampai...hehheee....


So korang yang nak beli wooden toys dan bermacam2 lagi barang dengan harga yang berbaloi macam ni bolehlah jenguk2 website 11street.my selalu ye. Kadang2 dia punya promosi tu boleh buat orang hilang arah taw ...hehhee

jom terjah www.11street.my sekarang!



1 comment:

azizah green line said...

ini bagus utk pembelajaran anak2

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts