Saturday, 14 November 2015

First time Cash out NUFFNANG

Tiba-tiba hari ni rasa nak cash out nuffnang (yang income ku tak seberapa tu). Lepas klik cash out, terus melihat paparan baki. Dan lepas tu rasa sedih bila tengok baki dah jadi RM0.00. Ok. Tunggu lagi 4 tahun lak baru boleh cash out! Oh ye.. Ni first time cash out punye. Ber-blog pun tak beria sengat...tu je lah hasilnye..alhamdulillah dapat jugak faedahnye kan dari tak de langsung tu.ni kalau bersungguh2 macam blogger lain, mungkin dah jadi kaya raya. Wah wah wah... :)



Bila baca belek balik penulisan dalam blog ni yang ntah ape2..teriba rasa nak tutup je blog ni.. Huhu.. Akan ku fikir2 balik lah cemana.. Sayang oiii..

3 comments:

azizah green line said...

jangan la tutup blog ni.. xbest lahh!
tahniah.. sila kumpul lagi..

DYatie ABakar said...

Jqngan buang. Bio je. Hehe. Yatie sekali je merasa duit nuffnang. Bila tah. Hahaha.

hazlinda hamid said...

eyh mie, bakpo plk nk tutup blog nie..syg lah mie.

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts