Tuesday, 24 November 2015

Dr. UNCLE


Throwback. Jumaat lepas zahraa tetiba demam panas. Suhu mencecah 39'c. Uncle izz zahraa balik keje (haritu uncle balik pukul 10.30malam) terus zahraa kena check. Hihi. Nasib la zahraa, dapat uncle kejenye doktor..(alhamdulillah)

Zahraa demam sehari tu je. Syukurlah tak demam seperti biasa. Selalunya kalau dia demam mesti berlarutan 4-5 hari jugaklah. Dan disertai batuk, selsema & muntah. Mujurlah kali ni panas je tapi saya risau jugak sebab zahraa jadi tak aktif, nampak letih je dan asyik tidur je seharian. Tapi dia merengek, nak bermanja dan selalu mintak dukung. 

Keesokannya dia kembali ok. Alhamdulillah. Ma  cakap mungkin zahraa terlalu rindu kat abi dia. Mungkin jugak lah kan.

Tak pe sayang, beberapa hari je lagi abi awak nak balik ambil kita..then next week kita dah nak balik rumah kita sendiri, teruskan kehidupan seperti biasa. Yup kehidupan mesti diteruskan. Yang pergi tetap pergi. Al-fatihah.




1 comment:

azizah green line said...

moga cepat sihat ye zahra! bestnya ada saudara di kalangan dokto..

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016