Monday, 1 June 2015

HADIAH TOP KOMENTATOR JULAI - DISEMBER 2014 BLOG NURAZIZAHYAHAYA.BLOGSPOT.COM

Assalamualaikum dan hai,

Firstly saya nak mintak berjuta2 ampun dan maaf daripada Jijah sebab terlalu lama peram entry ni kat draft folder.  huhu..
Hari berganti hari, bulan berganti bulan, sedar tak sedar dah  lama saya terima hadiah daripada Jijah. 
:(
 Teruknye lah saya ni kan. Asyik lupa..lupa..lupa je untuk post entry ni.. 

Sepatutnya entry yang dah lama saya simpan ni dipublish selepas terima hadiah, tapi last2 lambat jugak..
Ni kena edit balik hampir keseluruhan entry huhuu..
 [ampun lagi sekali tau]








Alhamdulillah saya terima hadiah  Fridge magnet dan brooch ni daripada 
Puan Nurazizah Bt Yahaya [LINK BLOG] ..
Untuk Anaknda Zahraa pun dapat jugak tau, tabung duit yang sangat2 berguna nanti..Thanks auntie jijah.. :*

Hadiah ni saya dapat 
sempena bilangan komen yang saya tulis dalam blog beliau. [LINK]
Best sangat2 rasanya bila dapat hadiah ni kan.
Terasa diri ini dihargai..
walupun hanye dengan perkenalan yang secara kebetulan dari dunia blogging ni..

Jijah seorang yang sangat2 friendly walaupun hanya baru berkenalan dalam alam maya..
Alhamdulillah sempat jugak jumpa Jijah sebelum dia berpindah balik ke semenanjung. Tu pun last2 minit sempat kejar dia sebelum dia fly... :)

Semoga persahabatan ini akan terus kekal buat selama-lamanya, insyaallah. :)


JOM FOLLOW BLOG NURAZIZAHYAHAYA.BLOGSPOT.COM 



1 comment:

azizah green line said...

alala..xpayah tulis entry pon takpe..janji da selamat sampai kat emi :)
tunggu adik zahra lahir nnt mama jijah kasi gift lagi :)

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts