Monday, 13 April 2015

BLOUSE DAN JUBAH (NURSING DAN WUDHUK FRIENDLY)

Salam semua…

Ada tak ibu ibu gojes dekat luar sana yg tengah menyusukan anak?? Hari ni sy nak share pasal pakaian untuk BF mummy.. memang up to date, trendy and wahh cun sangattt..


Blouse ni nampak  sweet sangat kan? Sopan dan menutup aurat. Color pun pastel je, sape yg suka pastel color mesti kena beli blouse ni tau.


 Jubah ni pulak boleh pakai kalau ada majlis dinner ke, kenduri ke. Dah tak payah fikir nak pakai apa sebab jubah ni pun dah nampak exclusive. Nak menyusukan anak pun senang sebab takde butang dan zip, selak je anak boleh terus menyusu.



Bagi yang suka sequin sangat tuu, taraaa haa jubah ni ada sequin. Takde lah ibu2 asyik merungut baju dorang tak cantik laa, tak nampak bergaya laaa. Jubah ni nampak trendy and plus wudhu friendly tau


Tengokk dia punya scallop kat bawah tuuu. Cantiknyaaaaaa tak nampak mcm nursing wear pun kan? Kalau ada aktiviti lasak sikit boleh laa pakai blouse ni. Confirm nampak muda dari usia sebenar. Hahahahaa :D


Apa perasaan moms out there? Mesti happy gila sebab dah banyak baju yg cantik untuk dipakai kan? Dah takde rasa down bila tengok kawan2 yg lain melaram sakannn. So apa tunggu laa? Grab yours now. Kalau nak tau more details boleh usha dekat sini tau :

 INSTAGRAM :    @feedmilk

FACEBOOK :   www.facebook.com/Feedmilk 

WEBSITE :   www.feedmilk.com


TELEFON :    016-6744960

4 comments:

azizah green line said...

cantik!..mmg sesuai dengan BF friendly..senang

zana fahmi said...

Ammy...kakzana bw ni. Follow blog skali. Cantik baju2 tu...

nor nazliana said...

cantik nyerr

Azlinda Azman said...

cantik

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts