Tuesday, 17 March 2015

AAISYAH DHIA RANA

Anak che ta.
Bergaya sakan..
Comel dan cute macam mak dia.



Sumber : instagram che ta

Dah pandai nak pakai lipstik da..huhu..tak logik pulak kalau dia yang pakai sendiri. Tu macam orang dewasa yang tolong pakaikan. Err.tak bahaya ke untuk baby ek? Wallahuallam.,anak depa, tau la depa jaga kan..

Sama gak ngan gelang nam tujuh lapan inci tebal tu..err..punya la besar..tak comel baby pakai besar2 cam tu. Dah la public figure, Ramai mata yg memerhati. Tapi tak pe, diorang pakai body guard lapan sembilan orang kot? Semua sado sado. Mana kita tau kan..

Kalau saya yang orang yang memang tak mampu ni..tak kuasa nak pakaikan anak gelang besar2 cam tu..kalau mampu pun takkan lah kot..besar sangat, dari comel dah jadi tak comel..dah macam citer anak mami dah tu..hihi.,

Ramai followers che ta komen suruh hati2..komen besar sangat la..tak lupa jugak ramai yang komen "jangan seboklah hal diorang" err..dah nama pun public figure, nama pun retis kan..sah2 dah orang bercakap..

Kita doakan yang baik2 je..tak salah dia nak pakaikan gelang besar2 kat baby dia..janji dia rasa baby dia comel pakai besar2 cam tu..kikikiki...







2 comments:

azizah green line said...

untungnya kan..kecik2 dah dapaat kemewahan dr makpaknya

anajingga said...

rezeki anak kecil ni kan.. :)

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016