Tuesday, 17 February 2015

BLOUSE DAN JUBAH (NURSING FRIENDLY)

Assalamualaikum dan hai ...

Saya ada good news untuk para ibu yang tengah breast feed anak. Meh sini nak share baju yg sangat laa meletopp untuk korang semua pakai. Confirm puas hati dan sure rasa nak beli terus tak fikir dua tiga kali dah. Aicehhhh hehehe J




Yang pink lovers mesti suka gila dress ni plus ada sequin pulak dekat lengan.  Pehhh memang nampak 5 years younger laa kan? Dress ni wudhuk friendly tau so senang laa kalau korang nak amek wudhu takde laa basah baju korang.


How about this? Mengaumm sangatt kann???  Material satin nampak flowy jee bila pakai. Dress ni takde zip and butang so ibu ibu boleh selak je zappp boleh terus susukan anak. Sangat simple and comfortable for both mom and child.

Haa kalau rasa macam nak macam hectic day kan boleh pakai blouse ni. Matching dengan seluar or dress.  Blouse ni comes with three colors tau which are milky brown, mint blue and urban brown.



Cantikkan blouse ni? Warna pink pulak memang favourite semua ibu ibu laa. Blouse dia labuh kiranya menutup aurat laa untuk ibu ibu semua. Mix pulak dengan warna lain kat hujung lengan tu nampak trendy.

Amacam uolss?? Teruja tak tengok blouse dengan dress dari feedmilk. Dah laa trendy, selesa pulak tuu. Susah nak cari baju untuk BF mom ni. So, apa tunggu lagi cepatt cepatt. Kalau nak tau more details and size boleh check dekat sini tau :

 INSTAGRAM :    @feedmilk

FACEBOOK :   www.facebook.com/Feedmilk 

WEBSITE :   www.feedmilk.com


TELEFON :    016-6744960



3 comments:

Azizah Green Line said...

cantik!ada follow kat IG juga!

*pstt..tahniah emi preggy 9weeks ye*

Uni Aqilah said...

salam perkenalan.

dah follow sini. #125. :)

lia ummiirfan said...

cantikk! folo kat IG!

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts