Sunday, 11 January 2015

CPUV NESTLE KIT KAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera,,


Alhamdulillah buka je akaun nuffnang masuk lagi  CPUV ke-2  untuk tahun 2015, menjadikan jumlah CPUV  (klik link untuk tahu ape itu CPUV) tahun ni sebanyak 4 unit, dan unit yang masih aktif [berstatus on going sebanyak : 13 iklan]..

kali ni daripada  Nestle Kit Kat. Terima kasih ye sponsor, semoga sentiasa dimurahkan rezeki selalu. 

Korang yang singgah blog saya, jangan lupa klik iklan  yang tengah melompat2 tu ye. Saya ucapkan berbanyak terima kasih dan sentiasa doakan semoga kalian juga dimurahkan rezeki. 

oh ye..dah klik iklan jangan lupa komen, baru saya boleh balas kunjungan awak dan jugak balas klik-klik kat blog awak jugak ok..[tak susah pun kan.. :)]




4 comments:

Cik Ash said...

Tahniah... rzeki tu...

emput Join segmen ekin di blog

http://cikash.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

Nur Inani said...

alhamdulillah. rezeki awal tahun tuu :D

Azizah Green Line said...

Alhamdulillah rezeki..

sha dhira said...

tahniah dan tahniah.. :D

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts