Wednesday, 14 January 2015

CPUV KE-5 TAHUN 2015 : DIGI YEAR END SALE (YES)



Assalamualaikum dan selamat hari rabu,

Alhamdulillah hari ni dapat lagi 1 CPUV, iaitu daripada DIGI YEAR END SALE.
Dan menjadikan jumlah CPUV tahun ni menjadi 5. 
Ohoo..baru 5, dah kecoh..
err..kecoh ke..biase2 je..
ekceli entry ini ditulis untuk memberi penghargaan kepada sponsor.

"Terima kasih daun keladi, rajin-rajinkanlah datang lagi". ^-*

Walaupun blog ini, tak seberapa. Saya akan cuba perbaiki segala kelemahan ini. 

Terima kasih cik Nuffnang, sudi bagi saya peluang lagi. Sayang kamu ketat-ketat tau.



5 comments:

AMIIZAA said...

tahniah :)

cik belbel said...

tahun ni dah dapat 5 cpuv ? wahhh banyak tuuu

sha dhira said...

Tahniah sis.. :D

Chekgu Azrine said...

Tahniah sis..byk tu cpuv..
Sis..resepi asam pedas ada kat blog akk punya link recipes...ada kat sidebar...hehehehe

aRz MoHa said...

tahniah singgah sini dan follow sini

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts