Monday, 12 January 2015

BURGER MAGGIE

Assalamualaikum.selamat pagi.

Pernah tak korang dengar burger maggie? Selalu dengar maggie belut, maggie tiram, murtabak maggie..maggie goreng...haa kali ni fenomena burger maggie pulak kat Kelantan ni..

Ni first time saya dengar tau. Rupanya macam2 jugak selera orang kelantan ni ye.

kredit : pemilik Burger maggie, IRDK KELANTAN

Burger ni macam burger biasa je, cuma ditambah dengan lapisan maggie yang dibancuh dalam acuan telur yang bulat tu bersama2 telur..kemudian diletakkan bersama2 burger tu.

So jadi lah burger maggie!!

Rasanya? wallahuallam, 
Tapi ramai yang beratur tau...tunggu burger ni siap..hehe
maknanya sedaplah kan....
korang kena rasa sendiri baru tahu ok..

Lokasi : berdekatan Nordin Batik, kampung sireh, sebelah azizah kedai runcit, kota bharu..

Harga : rm4.00 


sumber : Group Facebook IRDK Kelantan :)



7 comments:

Azizah Green Line said...

Masing2 nak cuba benda baru kan.. tu yg ramai.. nmpk mcm sedap la

sha dhira said...

Waaahh.. pestime tengok burger megi... tengk pun dah terliur ni. mesti sedap..

Chekgu Azrine said...

murtabak maggi pun akk xpnh rasa..kalau sedap nk jgk rasa..hehehehe

Umi Nazrah said...

first time tau pasal burger megi. kalau rekues burger megi kat kedah, mau orang jual burger tu blur ja muka. heheehhee

aRz MoHa said...

murah pulak harga nya

QasehnyaRania said...

burger pon dipelbagaikan skrg ni kan
salam kenal ;)

zailahafni said...

tak sangka ada orang kreatif letakkan lapis megi kat burger!

hehe...boleh try buat ni... apapun suka burger meriah dan murah macam ni :)

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016