Saturday, 13 December 2014

REDHALAH JIKA DITAKDIRKAN BUKAN MILIK KITA

Assalamualaikum dan hai readers..lama saya menyepi..cerita holiday bersama family in laws pun belum ber-update..ni dah tercerita kisah hari ini... 'Mesin memancing' hubby..telah dikebas orang kat dalam kedai peralatan memancing di Inanam Taipan Kota Kinabalu..sekelip mata je..Walaupun harganya tak 'seberapa'..

Namun masih mampu berharap semoga dapat balik..jauh beli tu tau..ade je kat Malaysia tapi berganda2 mahalnye..saya geram jugak dengan si 'pengambil' tu..hubby cool je..redho..katanya bukan rezeki dia...(malas nak semakkan otak kot?..huhu..) tumpang sedih tuk hubby..dah la esok ada pertandingan memancing... Tapi saya tetap berdoa moga2 si 'pengambil'nye diberi hidayah oleh Nya.

Jom baca doa ni:- (thanks kepada tuan empunya www.darussyifa.org )


Nanti saya share video rakaman cctv tu dalam youtube..sekarang tak blh nak upload sebabnye video tu masih ada kat dalam handphone hubby..

P/s : "bila sesuatu barang kita hilang, redhaKanLah kehilangannya..mungkin Allah swt nak gantikan yang lebih baik..insyaallah"

1 comment:

ziezah.com said...

Alhamdulillah nasib dah jumpa balik... sakit hati je kan..

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016