Wednesday, 19 November 2014

TEMPAT SAYA MEMBELI BARANG-BARANG KEK

Entry ini ditujukan khas buat seseorang yang ada bertanya saya melalui whatsapp.sorry x dapat reply malam tadi coz akak dah mengantuk sangat2. ;-)

Akak selalu beli barang-barang kek, dan perkakas2 kek di kedai Bake With Me, lorong Durian 5, inanam. Kedai ni kalau dari jalan menggatal-pekan inanam, lalu lepas shell inanam, dan akan jumpa trafik light menuju ke inanam stesen bas..ambik lorong kiri ada bangunan maybank lama dan bank alliance (sebelah kiri). 

Ambil jalan depan bank alliance, jalan terus je sampai jumpa simpang. Belok kanan, kemudian awak akan jumpa simpang pertama. Masuk simpang tu (belah kiri). Kalau awak pandang belah kanan jalan..ada deretan gudang2 kedai..ada satu gudang Bake with Me (ada sign board) tapi jangan masuk gudang tu coz tu store saje.

Awak jalan lurus je sampai jumpa signboard Lorong Durian 5 (signboard kaler hijau)..pastu masuk kiri..jalan sikit je akan nampak kedai Bake with me kat sebelah kiri.

Kat kedai tu macam2 barang buat kek, biskut, packaging items, cake decorations dan macam2 lagi Yang boleh didapati dengan harga murah serta berbaloi. 

Ada lagi cawangan Bake with me tapi akak tak pernah pegi lagi cawangan tu.,kalau x silap dekat lintas dan satu lagi di putatan. Boleh pakai apps waze, senang je jumpa kedai ni... :)


peta lakaran...[kalau dari pekan menggatal - inanam]



Boleh check website bake with me : http://bakewme.com/contact/contact.htm

Hope dapat membantu anda! 

Keep calm & Happy baking!

Thanks for reading..  :)




6 comments:

Chekgu Azrine said...

good sharing...
org jarang buat kek memamg tak biasala tuh beli2 brang..ahkak la tu hehehe

p/s : kasut tu brand crocodile sis..kena cari kat aeon atau parkson ke area kasut yg ada brand polo segala bagai tu..inshaAllah ada tp kasut jenis gitu xpasti la ada lagi ke x designnya..

eamy milea said...

owwhh cantik kak...kaler pun menarik.. btw thanks kak .. =]

ziezah.com said...

oooo.. mgkin ada lalu sini tapi tak perasan..hehe lgpon xde nak buat kek.. mmg xtahu la..

Julia Johari said...

waaaaaaaa bagus review kedai kek ni di tuaran sabah ye...sis pernah ke sabah bulan 5 hari tu...best sgt sabah

Hamelia Hamid said...

ECCANOONE ECCANOONE : sorry lambat balas, kat kedai tu ade jual jugak tu dik..try la pegi tgk2,.. :)

baikimesinbasuhdanpetiais said...

Assalamualaikum, hubungi kami untuk perkhidmatan membaiki mesin basuh dan peti sejuk di talian 010 709 7808 (afnan) dan lawat blog kami http://baikimesinbasuhdanpetiais.blogspot.com/

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts