Monday, 3 November 2014

IZZ ZAHRAA TURNS 1 : IDEAS FOR BIRTHDAY PARTY

Assalamualaikum dan hai..

Counting days, sedar tak sedar tak lama lagi Izz Zahraa akan berusia genap 1 tahun. Insyaallah.
Jom kita tengok idea-idea yang menarik untuk majlis sambutan hari jadi. [tengok je ok..hehe]

SUMBER : GOOGLE IMAGE














Cantik kan? Kalau mampu, ape salahnye ... =] Tapi aku..tak mampu la..huhu..besar jugak bajet ni,,

Tak kisah la sayang, walaupun macam mane sekalipun cara sambutan ibu ngan abi untuk ulangtahun pertama kelahiranmu, yang penting ibu ngan abi nak kamu tahu betapa cinta dan kasih kami terhadap kamu tiada tolak bandingnya...=] 

2 comments:

ziezah.com said...

yeyy tak lama lagi izz zahra nak 1 tahun da.. besar dah anak dara ni.. nnt buat party ajak aunty jijah n abglong hakimi ye

eamy milea said...

@ziezah.com : insyaallah nnt emi pm awak..:)

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts