Friday, 24 October 2014

Video Klip Lucah Ustaz Azhar Idrus - FITNAH-

pic keredit to : http://www.erieadnpictures.com/
Assalamualaikum dan hai,

Salam Jumaat...penghulu segala hari..
Semalam, aku terkejut bila bukak fB, tersebarnya cerita mengenai Video Klip Lucah Ustaz Azhar Idrus (UAI). Aku sendiri dah tengok video klip tu. Masyaallah. Sampai macam tu sekali orang buat untuk jatuhkan beliau. Fitnah. Terang-terang video tu di edit. Jahat betul orang buat macam tu.

Moga2 UAI kekal tabah hadapi ujian dariNya. Aku yakin, beliau tidak akan gentar walau sedikit pun. First time jumpa UAI masa aku, Mat shah & Izz Zahraa jalan2 dekat KB Mall. Orangnya sangat2 humble, mesra dan sejuk je mata memandang. Sebelum sempat matshah hulurkan tangan untuk bersalam, dia yang hulurkan dulu. Dek kerana terkejut dan terpegun, sampaikan terlupa untuk mintak bergambar.[rugi sangat2]

Sekadar INFO....
Ustaz Azhar Idrus memiliki followers / Pengikut di Facebook seramai : 1,479,738 orang..



p/s : Semoga Allah swt memberi hidayah kepada kita semua agar sentiasa jauh sikap fitnah-memfitnah,dan sentiasa dilindungi olehNya...kita bukanlah insan yang sempurna, sentiasa tak boleh lari dari segala godaan shaitonnnn...Namun kita harus sentiasa berdoa, agar sentiasa mendapat hidayah dan juga perlindungan dariNya..insyaallah





No comments:

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts