Monday, 27 October 2014

RESTORAN D"BULAN, TAMAN PUTRAJAYA TELIPOK

Assalamualaikum & hai...

Ape khabar korang? hope sentiasa sihat walafiat disamping keluarga tersayang. Alhamdulillah kesihatan aku dan Izz Zahraa makin baik. Pagi tadi dia dah tak batuk² lagi dah. So cancel dulu plan nak bawak dia pegi klinik pagi ni, tapi nak jugak kena pantau hari ni, if tak ok baru nak bawak pegi cek. Bukan ape, selagi dia tak demam, or tak de tanda² yang merunsingkan sangat, aku tak nak bawak dia pegi klinik disebabkan pengalaman sebelum² ni. =]

Just nak share hari sabtu [mareng dulu-baca dengan loghat kelate] mat cah ajak breakfast kat luar, breakfast lah sangat,? lepas solat zohor baru kiteorang keluar. kah kah kah. Tu dah namenye BRUNCH [breakfast + Lunch]. Restoran pilihan adelah D'Bulan, Tmn Putrajaya Telipok. Memandangkan tu je kedai makan yang menarik hati matcah, aku layankan aje. Sebelum ni aku pernah makan nasi kerabu ngan nasi dagang kat kedai tu tapi tekak aku ni kureng berkenan sangat. Tapi menu nasi berlauk dia sedap, aku blh bagi 4 bintang kat restoran D'Bulan. Yang ni aku biasa makan sebab matcah selalu tapau kat aku. Kire ok lahh, dari tak de kann..hihi

Tapi sorry aku lupe snap gambar nasi belauk aku tu...huhu..dah siap makan baru teringat nak amik gambar..


ni antara menu² D'Bulan:-Credit to : Facebook D'Bulan Restoran 

Nasi kerabu

char kuey Teow

Nasi arab

Kuey tiow celup

Hari tu Izz Zahraa masih selesema, tapi terpaksa jugak bawak keluar sebab lepas makan tu kiteorang dah plan nak shopping barang sikit. Pampers, susu dan jugak barang dapur.

 Stoking baru je bukak. masa ni dia dah berpeluh²..nampak cam rimas je..Sibuk nak main...



Muncung mulut²

n last....








2 comments:

Allene said...

nampak sedap je makanan tu...

ziezah.com said...

laa.. nape xcakap ada kt sini.. leh jumpa.. dekat sgt gan umah jijah :)

pernah gak makan ns kerabu nya boleh tahan la..

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts