Tuesday, 7 October 2014

RAHSIA UNTUK KEMBALI SLIM, SIHAT DAN BERTENAGA

Assalamualaikum & hai,

Kali ni aku nak belanja gambar terbaru aku. [bajet artis sikit..hihihi]


Alhamdulillah, aku dapat menurunkan berat badan aku tanpa membeli produk² mahal dekat pasaran tu. Cukuplah setakat pengambilan jamu/majun yang berterusan sepanjang aku habis berpantang sehingga sekarang.

Majun yang aku maksudkan adalah majun kampung yang mak aku beli daripada seorang bidan kampung. Pada mulanya, aku tak yakin dengan majun tersebut, nak telan pun malas. Sebab aku tak nampak apa-apa kesan pun dekat diri aku {pada masa tu lah} ..

Lepas aku dah start kerja [after maternity leave]........bersambung next entry..




p/s : -
Bagi yang berminat nak tau tips dan ape usaha aku untuk kembalikan berat dan bentuk badan yang asal..boleh pm/whatsapp aku : 014-8188973 untuk fast reply ..ececehhh..[macam ramai je nak tahu...hihi..tapi aku yakin peminat² aku mesti ramai yang nak tahu kan...kan..kan... muahhahahaaaaaa...[bajett retiss lagi]

Bukan ape..aku tak dapat nak janjikan yang aku dapat buat entry dalam masa yang terdekat ni..Ni pun aku curi² masa kat ofis je. Ok baii...





2 comments:

azizah :) said...

majun mmg terbaik kan.. utk kesihatan luar n dalaman...

dilazfamily said...

Salam perkenalan dan follow.
slim yer. jelous. jamu memang terbaik. lama dah tak makan jamu.

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016