Sunday, 12 October 2014

14 CPUV ONGOING, ALHAMDULILLAH

Assalamualaikum dan hai,

Terima kasih NUFFNANG kerana sudi memberi BE lagi buat saya. Syukur, ni yang makin bersemangat nak update blog ni. hehe.

macam mimpi pun ade!
Tapi,....[ada tapinye] saya masih blurr macamana nak buat entry berkaitan dengan iklan2 tu semua ye? Ada ke sape2 sudi ajar saya? huhu.. Sedih..Puas google da tips2 tapi tak de pulak jumpa. Kalau ade sape2 yang sudi share cara2 nak buat entry berkaitan iklan nuffnang ni bolehlah tinggalkan link, nanti saya follow blog korang balik dan baca entry tu. Thanks korang!
Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016