Monday, 15 September 2014

SELAMAT HARI MALAYSIA - 16/9/2014

Assalamualaikum & hai.

Hari ni aku ade raptai sambutan hari malaysia yg ke-51 bagi negeri sabah. Acara wajib sama cam hari merdeka yang perlu kiteorang sertai sebagai penjawat awam di negeri sabah. 

Kali ni kami hanya kawad statik sahaja. Iaitu berdiri je sebagai penonton, tetapi dalam konsep unit beruniform..masih mempunyai protokol yang harus diikuti.

Petang semalam aku dah iron uniform siap2..malam ni aku cuma perlu pasang aksesori dan letakkan kat satu tempat supaya esok pagi aku tak kelam kabut. 


Kasut baru..sempena sambutan hari malaysia! Jangan ingat time raya je nak pakai kasut baru ok...? Hehe..


P/s ;- teringat balik mase raptai tadi..best sgt tengok adik2 sekolah menengah dan rendah buat persembahan.. :)

1 comment:

azizah :) said...

kasut rasmikan hari ni yer.. lainkali gigit kasut tu dulu supaya tak melecet..hehe

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016