Thursday, 18 September 2014

GAMBAR AKU KAT DALAM IG AMY SEARCH

hahahaaa....

Eksaited okeh!!!
Sebelum tidur sempat aku bukak Instagram (IG)
Dan-dan pulak aku tertengok ade kawan aku  Lalat Hijau, tag kat aku : "@eamy_shah_zahraa terkenal demo.. Artis kot yang upload (y) " 

sepantas kilat aku terus check kat IG Amy search... Betul2 okkkk..Teruja sgt2..terus aku tunjuk kat hubby..sengeh je dia..[layankan bini yang hover eksaited ini] muahahhahaaa...yerr arr memang aku happy sangat2...suke ati ko lah nak cakap aku ape janji aku ade, ko ade? hihihiihhiiii....

Meh tengok sini.....

peeeewiiitttt!!!!!!



cer cari kat mane aku? aku tengah tengok tepon aku yang tengah rakam video Amy tengah nyanyi, tup2 dia datang posing kat depan aku,,teruss budak2 g serbu...hamppehhh...berasak2 sebelah n depan aku..geram aku tau..tapi ok la dah tak geram coz aku dapat bergambar jugak ngan amy kat SINI. hehhee...sory....over sikit ye...



Ni yang si Lalat Hijau komen kat IG Amy search...wwwwiiiiwwiiiiittt...TQ babe..kalau tak kerana ko...aku tau jugak...cuma mb lambat sikit la hahahhahaaa....




2 comments:

azizah :) said...

tu dia.. terbaik la emi...kawan gan retiss tu

NURULHANAN said...

wah hebat dpt bergmbr ngan amy search.. huhu

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts