Friday, 5 September 2014

ADIRA AF KINI BERTUDUNG

Assalamualaikum & hai..

Dah lama aku tak follow dak comel si Adira AF ni. Adira merupakan antara salah seorang artis Malaysia yang aku suka selain Dato'CT, Erra Fazira, mmm.. dan ramai lagilah. Aku suka bukan setakat diorang ni cantik, tapi sebab kebanyakan lagu-lagu dia best, suara dia [bagi aku] adelah merdu & sedap didengar.

sumber : BLOG ROTIKAYA

Nampak ayu je kan dia? Sweet pulak tengok dua orang couple ni. Menurut sumber yang aku baca, katanya dua orang ni tengah hangat bercinta dan sang lelaki amat gembira dengan perubahan positif Adira ni. Bukan setakat dia je yang suka, aku rasa semua peminat2 Adira pun suka kot dengan perubahan positif, kalau negatif confirm2 lah ramai yang tak suka kan . Ok lah tu semoga kalian berbahagia hingga ke akhir hayat..bukan setakat jinjang pelamin je okeh..

p/s : dah ramai artis2 kat Malaysia berhijrah ke arah yang lebih baik. ALHAMDULILLAH. Kawe tumpang  happy ok.. :)


1 comment:

azizah :) said...

cantik adira ni lebih2 lg bila bertudung. da la putih gebu..hehe

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts