Sunday, 7 September 2014

[10 Days Challenge] - Day 3 : 3 Songs

Assalamualaikum & hai!!

Sorry guys hari ni aku lambat update 10 days challenge aku nih. Emm macam2 jadi ari ni. Next entry lah aku citer k..<inshaallah>

3 songs

"3 songs" bagi aku adelah 3 lagu yang paling bermakna buat aku.

1) lagu negaraku.

Membuktikan aku seorang yang berjiwa kenegaraan. Wah wah wah!

2) lagu Jawapan Kasih : amy mastura

Lagu ni merupakan lagu pertama yang aku nyanyikan. Kirenye first time aku tunjukkan bakat terpendam aku [hahaha] dalam bidang nyanyian ni.( Puii.. Hihi.. ) Mase tu kat sekolah aku cikgu2 ade wat audition tuk pemilihan bakat bintang kecil untuk mewakili sekolah. kakak aku yang sulung (@ kak) yang panggil aku g ujibakat tu. Die darjah 6, aku darjah 1 (tahun 1994). Tapi malangnye aku tewas dekat sorang anak cikgu ni, tapi suara dia memang sedap pun. Kagum aku tau, dia boleh tarik tinggi2 suara..aku rase kalau zaman dulu2 dia masuk bintang kecil kat tv tu mesti die dah menang. Dia nyanyi lagu ziana zain..lupe pulak aku ape tajuk lagu tu tapi siyes sedap.

3) lagu "happy birthday sunita"

Ni lagu dalam citer hindustan. Tajuk filem tu aku x tau n tajuk lagu pun aku x tau. Yang aku ingat "happy birthday sunita" tu sebab lepas kiteorang tengok citer tu, adik beradik aku pakat dok gelakkan n kutuk aku. Sebab ape? Name ke-2 aku tu weiii...pastu aku sampai sekarang duk teringat2kan mase 1st time aku kena kutuk sebab nama ke-2 aku..huhu




1 comment:

azizah :) said...

hehehe tu dia semangat patriotik! terbaik!

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts