Saturday, 6 September 2014

[10 Days Challenge] - Day 2 : 2 Film

1)  The tourist.


Antara filem yang paling aku suka. Tengok citer ni dengan Mat cah masa tu kiteorang baru je bertunang. Tengah hangat2 bercinta la gituuuu.. hehe..
Lakonan yang begitu hebat oleh Angelina Jolie <my favourite actress> dan jugak Johny Depp <also my favourite actor>. 
Cite ni kalau 10 kali ulang pun aku takkan pernah lupa untuk tengok lagi sekali. 
Bagi yang dah tengok cite ni pun aku yakin korang pun same cam aku kan? Suke sangat ngan jalan cite, dari awal sampai akhir. Memang mantop lah!!! 




2)  Batteship.




Jugak antara filem yang paling aku suka. Tiapkali ada ulangan kat chanel HBO memang wajib tengok. Siap rakam lagi [pakai PVR]. Minat punye pasal. Mau tak minat, jalan citer sebagai tentera laut, lebih kurang ngan keje kiteorang. [errr....?] dan watak yang dipegang oleh Rihanna pun menjadi, awesome sangat. :)























2 comments:

❤Kamsiah❤ said...

salam kenal & follow tuan blog..:)

azizah :) said...

battleship tu mmg faverite! movie best!

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016