Monday, 25 August 2014

TERIMA KASIH NUFFNANG

TQ Nuffnang


Assalamualaikum,

Alhamdulillah buka je akaun nuffnang pagi tadi, aku tengok ada satu lagi iklan yang masuk dekat blog kecil aku ni. Walaupun bukan ramai followers dan pageviews pun beberapa kerat je alhamdulillah aku tetap bersyukur. Ye lah cukuplah sekadar aku ni yang bukan blogger tegar pun. Aku punya caption pun dah "saya update kalau saya rajin" so nampak tak dia punya permainan kat situ? itu menunjukkan aku ni bukanlah seorang blogger yang TEGAR.

Walaupun aku ber-blog start dari 2011 lagi, ni lah first time aku mula nak belajar ape itu CPUV, CPC, BE...bla..bla..bla...hehe..sebelum ni masa register akaun nuffnang aku tak peduli sangat semua tu. Just daftar je and bukan nak ambil pot sangat.

Sekarang bila semak balik akaun nuffnang aku tu tengok² 'eh rupanya ada je iklan yang masuk?' [walaupun tak seberapa].  Maknanya nuffnang pedulik jugak kat blog kecik aku ni. Thanks sangat² ye nuffnang!!!

Sorry jugak sebab aku masih belajar, dan tak tahu macamana nak bahagi² masa supaya sempat je update 1 entry setiap hari [minimum, sepatutnya banyak entry setiap hari -untuk menaikkan jumlah pembaca yang masuk ke blog]

Insyaallah aku akan update setiap hari. Set target dulu, hihi. Baik ada dari tak de kan?


Korang yang newbie macam aku ni dah register ke akaun nuffnang? kalau belum SILA daftar secepat mungkin, kerana itu adelah sangat rugi untung okeh!

Bagi yang nak daftar boleh DAFTAR KAT SINI .


- Thanks for reading -

3 comments:

azizah :) said...

tahniah ye yunk.. update laju2.. nanti naik earning tu..hee

nurfadilah suardi said...

Tahniah. semoga kaya dan berjaya

Aty_Fared said...

lama tak cek.. nak tengok jap la.. :)

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016