Monday, 18 August 2014

Bercinta dengan jericho rosales

Huwa haha hahahaha.. Mimpi tak boleh blah betul. Petang semalam aku bf zahraa, last2 skali dengan aku pun join sekaki si zahraa ni pergi ke bulan..hehe..zzzzzzz

Sampai temimpi kan bercinta dengan dak encem jericho rosales ni. Dulu minat sangat citer dia dengan tizz zaqyah ngan abang aaron aziz, kusinero cinta. Tapi yang frustnye pas cuti raya tu dah tak tengok sambungan seterusnya coz kat kampung xde channel 134. Hmmm.. Nak kena tunggu ulangan cite tu la nanti.



Bangun je tido terus tergelak sorang2 n cepat2 citer dekat matshah..gelak je la matshah dengar aku cite..hahaaha..

2 comments:

allene said...

best ke cite tu... tak pernah layan plak... huhuhuhu.. tp mmt ni mmg encem tau.

Aiza Haris said...

hahaha sabaq je laa...

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016