Wednesday, 11 June 2014

Simply siti : first trial

Assalamualaikum & selamat petang

Tengahari tadi keluar lunch dengan petronella @ pet ngan pn nazeefah di Giant kolombong foodcourt. Tempat biasa aku selalu lepak dulu dengan kak ika, pn halijah @ jaja n jugak kak aisyah dulu2. Tapi sekarang diorang dah pindah keluar dari DM15 ni so makin berkurang la geng makan aku ni hehe. Tadi aku makan char kuey tiow penang (RM5.00) Boleh la dari tak de tu. Huhu. Pet makan kuey tiow ipoh (cam goreng biasa je) n pn.nazeefah makan nasi putih n lauk biasa.

Lepas makan kiteorang terus ke guardian sebab aku nak beli set travel simply siti. 

Harga : RM29.90

Taddaaa~comel kan bag purple ni ( salah satu sebab kenape aku beli)... Aku nak try je dulu. Sebab aku tengok cam best je hehe. Actually pencuci muka aku dah nak abis tu yang aku nak beli yang baru, tapi dalam masa yang sama aku nak try satu produk yang kalau boleh complete set. Sebab kulit muka aku ni cam ape tah tak terjaga (malas) hehe..kering..x bermaya..lesu..berminyak jugak..mmm mcm2 la..huhu...

See? Teruk bebenau kan? :P


Errrrkkk.tapi.kenApe muka aku cam cengkung je ni? Mmmmm ..cam kurang zat pun ade...phewwww...bila dah kurus nak gemuk ckit, bila dah gemuk naknkurus ckit, mane satu nih? Huhu

Ye berat aku sekarang dah tak lagi 65kg ke atas..tak lagi 67 - 68kg.. Semalam aku timbang di klinik, berat dah jadi 61 kg.alhamdulillah.happy tu happy jugak. Tapi bila dah nampak cengkung, aku jadi risau la pulak..huhu 

Takpe lah, at least aku tau sekarang aku sihat walafiat..semoga aku sekeluarga sentiasa diberi kesihatan..insyaallah.
Cuma buat masa sekarang ni aku nak repair balik kulit muka aku yang kusam ni..wish me luck, thanks. 

✌️

4 comments:

Suwaibah YS said...

sue pun tak tahu mana nak cari pencuci muka yg ok..skang pakai safi rania je..tapi kalau yg btul2 elok, yang mahal la kan.. tak mampu..huhuhu

eamy milea said...

Hehe betul tu su..sama la emi pun x mampu nak pakai yg mahal2

azizah :) said...

emi duk kolombong ka?? dah dekat rupanya kita yer.. hihihi

eamy milea said...

Ofis kat kolombong je jijah..kalau lalu singgah la hehe

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts