Thursday, 29 May 2014

(LIRIK LAGU) : John Legend – All Of Me

********************************************************************************************

Lame giler tak update blog cabuk ni.
Jom layan lagu best

What would I do without your smart mouth
Drawing me in, and you kicking me out
Got my head spinning, no kidding, I can’t pin you down
What’s going on in that beautiful mind
I’m on your magical mystery ride
And I’m so dizzy, don’t know what hit me, but I’ll be alright

My head’s under water
But I’m breathing fine
You’re crazy and I’m out of my mind

'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I’ll give my all to you
You’re my end and my beginning
Even when I lose I’m winning
'Cause I give you all, all of me
And you give me all, all of you

How many times do I have to tell you
Even when you’re crying you’re beautiful too
The world is beating you down, I’m around through every move
You’re my downfall, you’re my muse
My worst distraction, my rhythm and blues
I can’t stop singing, it’s ringing, in my head for you

My head’s under water
But I’m breathing fine
You’re crazy and I’m out of my mind

'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I’ll give my all to you
You’re my end and my beginning
Even when I lose I’m winning
'Cause I give you all of me
And you give me all, all of you
Give me all of you

Cards on the table, we’re both showing hearts
Risking it all, though it’s hard

'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I’ll give my all to you
You’re my end and my beginning
Even when I lose I’m winning
'Cause I give you all of me
And you give me all of you

I give you all, all of me
And you give me all, all of you














Wednesday, 14 May 2014

Kisah berpicnic yang tak dirancang

Assalamualaikum...

Blog berkarat..
Bukan x de benda aku nak tepek kat sini, cuma masa menghadkan segalanya.. 😭😭maafkan aku ..

Cerita petang tadi, aku n zara ikut hubby pergi memancing di tepi pantai dekat masjid bandaraya kat likas dengan bFF dia siapalah lagi abah zara la..husband umi zara [pengasuh zara my daughter]..umie pun ikut skali..kiteorang bawak bekal umie goreng mee..aku pulak kebetulan ade banyak lauk yang tah bila akan aku masak tu ( nampak sangat aku ni pemalas kan,,, 😹😹😹 )so aku keluarkan stok perapan ikan bakar yang dah aku buat baru2 ni..campur je kat ikan udang n bawak skali sosej n juge filamen ketam...maka secara on the spotnye jadilah simple picnic kiteorang hehe..kami laki bini senang je kalau xplan elok2 pun kalau dah nak pegi kami pegi je hihihi..sama lah dengan umi n abah zara tu.. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

Alhamdulillah zara ok je petang tadi..sampai masa dia nak tido dia meragam sikit je pas aku bagi susu badan ( umi bawak khemah ) then dia tertido tapi aku just letak kat toto dia je baru best kena tiup angin sepoi2 bahasa kat tepi pantai di bawah pokok..cuaca tadi alhamdulillah ok..tak panas n tak hujan cuma dekat nak balik je nampak mcm nak hujan tup2 bila sampai jalan dekat 1b terus hujan..


Betapa aku ni bizi ke hape tah syok tengok anaknda tido sampai lupa segalanya tuk ambik gambar..sedih..selalu lupa lah bab2 ambik gambar ni..gambar yang ade tu hanye sempat aku ambil dekat2 nak balik daaa..tengok langit pun dah gelap hihi..

Akh off duty ari ni..sama ngan hubby dia pun off maka jadi lah picnic kami..best weh..aku memang kaki picnic pun..aduh rindu lak kat my bff kak ika yg dah pindah..kalau dia ada mesti dia marah nk coz pegi x ajak dia hehe..bukan x nak ajak ramai2 pun ni secara kebetulan n x dirancang sangat..next time kita plan btl2 buat banyak2 menu n pegi lagi baru best..hehe tp hubby n abah tu prefer kat tempat yang boleh memancing coz diorang memang kaki pancing pun..✌️✌️✌️ Aku ngan umie ni dari mula2 kenal dulu lagi memang selalu ikut hubby masing2 pegi mancing..selalunye kiteotang bawak bekal n duduk2 je lepak sembang2 sambil makan.. Ni la first time aku ikut diorg lepas zara lahir....ok lah nantu ade cite best aku tulis lagi kat sini..gdnytee πŸ’€πŸ’€πŸ’€πŸ’€πŸ’€πŸ’€





Thursday, 8 May 2014

P

posted from Bloggeroid

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016