Tuesday, 5 November 2013

New Header Design by Umie Sue

Assalamualaikum.salam maal hijrah..

Hari ni tak de buat apa, malam tadi aku tempah header ngan watermark dengan Umie Sue ,, kejap je su buatkan..sebab tukar? mm...sebelum ni aku pernah tempah edit full blog ngan sorang blogger ni (lupe nama blog dia lak)..pastu tangan aku ni gatal sikit nak tekan tu tekan ni tup2 ntah apa yang aku tekan jadi hilang rosak ..so nak cari balik dah tak jumpa dengan dashboard blogger canggih manggih camni..memang malas lah nak godek2 sendiri..

Tu yang aku pm su sebab su hanya bukak tempahan bila dia ada kat rumah mak ayah dia je..kalau dia kt umah dia sendiri dia tak ambil order..kiranya cam limited edition la.

Lepas je bagi details ape yang aku nak..(kali ni aku pilih yang paling simple je sebab kalau aku letak gambar aku kat header mesti aku rase semak je mata ni n mula lah nak tukar...huhu)...su buat x sampai 15-30 minit je aku rase..kejap sangat je....hihi..name pun orang kretif kan..dah biasa buat header2 ni..

Dan malam jugak dapat siap aku nye header n watermark..Sesape nak tempah header n watermark boleh lah tempah dengan Umie Sue,, :)

Tengok...

Comel kan...

screen capture - blog aku

credit to Suhaida Supalio

Comel kannn...

TQ banyak2 sue..

Kalau sape2 berminat boleh cekidaut kat blog sue 



p/s : ekceli banyak lagi citer lain aku nak citer kan..tapi tak pa..nanti ada masa aku citer lagi ye...selamat bercutiiii...









1 comment:

UMIE SUE said...

terima kasih sebab sudi order dengan su

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016