Saturday, 2 November 2013

Barut baby murah dan comel

Assalamualaikum..

Kisah persiapan barang baby aku..
Ekceli aku baru je beli 1 helai (satu) je barut baby masa shopping wat kali pertama..
Sebab beli satu..adelah kerana barut baby tu aku tengok kecikkkk semacam je.
Rata2 tengok kat kedai semua kecik2 je..

Aku ni dah la badan jenis besar...
orang cakap kalau baka besar..anak pun besar jugak kann..
Wallahuallam..
Tapi aku dengar jugak la nasihat kawan2 ,,, mak mentua ...n mak aku..
suruh ready kang baby besar...mane nak muat kalau barut keciik comel tu je..

Dah la baby ni cepat besar gak kan...
Jadi kalau beli yang besar tak de salahnye..
:)

So aku beli satu je yang dah ready made..
Mak mentua aku jahitkan 5 lai barut baby n dia poskan kat menantu dia ni..
Tq ma.. (love u)

Pastu ma aku pun cakap nak jahitkan jugak tuk aku..
tapi...
aku ni kan...memang tak leh duk diam jugak lah..
terberkenan kat barut baby moden tu...
ala yang corak2 comel...
kain coton flannel (kalau x silap)

aku tempah ngan sorang seller ni..
Murah je .... RM 20 untuk 5 helai...
nama kat FB : Suria Rahman
call / whatsapp : 0193578766 


salah satu barut yang aku beli, yang putih tu mak mertua aku jahitkan

Kualiti jahitan memang kemas n cantik..
depan belakang ade corak tau...
sesetengah barut camni aku tengok ade yang akai kain cotton corak kosong je kat bahagian dalam..

Aku beli kesemuanya jenis yang bertali..
Tak berapa minat yang tampal2 tu.. :)

So aku suggest kalau sape2 nak beli baru baby comel2 cam ni boleh terus call / whatsapp suria rahman ...
memang puas hati la...
dah la cepat je dapat..:)




1 comment:

MARIA AWI said...

barut baby sume dah comel2 skang....
dulu kaler putih je sume...

jemput ke blog saya jugak..
salam suaikenal..
http://tinyurl.com/mewv4f6

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016