Thursday, 31 October 2013

Alhamdulillah, waren tiket flite dah lulus



Alhamdulillah,

Dah selesai 1 step. kalau refer balik kisah TIKET FLIGHT  , aku memang dah risau gila. Mana tak risaunya dah tak sampai sebulan je lagi nak gunakan kemudahan waren flite tu kan. Kalau status masih dalam semakan Cawangan sumber manusia, jawabnya lambat lagi lah benda ni nak settle.

Alhamdulillah jugak la..bila semak balik dalam sistem, permohonan aku dah dalam proses semakan unit kewangan. Maknanya dah lulus, cuma dalam semakan wilayah sabah je la untuk proses keluarkan tiket...nasib baik lah kawan aku yang jaga bahagian tiket tu je, 

boleh la mintak dia cepatkan tiket aku ni. Kui3x.. nak jugak pakai kabel..hihihii...Bukan selalu pun kali ni je nak mintak tolong dia. Ye arr...nanti insyaallah pas bersalin kalau dah settle hal tiket ni tak de lah menyusahkan aku nak pikir lagi. Kalau tiket ni tak settle terpaksa lah beli tiket lain..mane nak kena spare bajet lagi you!!!! $$$$$$$$$$$$$$$




No comments:

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016