Friday, 27 September 2013

craving : sup gear box

Alhamdulillah..tercapai jugak hajat di hati nak makan sup gear box. Thanks hubby sudi bawak ibu n belanja mkn..walaupun beliau agak malu bila pelayan hantar makanan2 yang kami order. Mana tak malu kat orang meja sebelah n smua lah yang ada kat kdai mkn tu...mangkuk sup bukan main besar lagi..dah nampak mcm besen pun ada. Dengan gearbox yg besar gedabak tu lagi sape tak terkejut.. Kih kih kih.

Nasiblah en hubby. Malu x malu. Segan x segan. Terpaksa jugak lawan ye. Bukan selalu bini ni nak makan sup tu..sekali rasa cukuplah lepas ni tak sanggup dah kot.. sedap... tapi tak larat nak habeskan..banyak sangat ok. hua hua hua...err.rasa je nak tanya tokey kenapa tak sediakan set saiz kecik sikit..tokey..tokey.

Kami makan sup ni kat restoran sawadikkap, depan university apartment (ua)..sedap jugaklah..hubby n the geng slalu lepak sana lepas main futsal..katanya tukang masak orang siam..patutlah sedap..

Harga sup gear box. Rm23/set ..

Makan : sup gear box, kailan ikan masin, telur dadar goreng, ayam goreng halia, teh ais, & milo cincau ais...

Total makan tadi : rm41.90 ...ok jugak lah... sebab sedap...perut pun kenyang...alhamdulillah...sekali sekala boleh lah..kalau selalu sangat..jawabnye botaklah kepala hihi...

P/s : banyak nak stori mori...tapi dah tak  larat...ngantok...esok2 lah k...layankan jelah gambar yang tak sempat edit..coz update ni pakai apss kat android je ni...

Good night....xoxo...


Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016