Wednesday, 24 July 2013

PETI SEJUK SATU PINTU UNTUK DIJUAL

STICKY POST ENTRY..scroll ke bawah untuk entri terkini

PETI SEJUK SATU PINTU 

UNTUK DIJUAL
(SOLD)



Brand: LG
Model: LG Express Cool
Tahun dibeli: 2009

Harga : RM300

Lokasi : Bandar Sierra Apartment, menggatal,telipok Kota Kinabalu Sabah

*transport sendiri

*Masih tersangat-sangat baru, elok keadaannya (cepat sejuk & beku), xde masalah.. dan sangat bersih..

*sebab jual : Dah beli peti ais yang lagi besar size nya...sesuai untuk keluarga aku yang makin membesar..Peti ni aku beli zaman bujang so masa tu tak de keperluan sangat peti besar-besar ni huhu..



Depan

Dalam

Tepi - ada satu bottle tray lagi aku tak pasang sebab masa tu tak de keperluan lagi bagi aku.



Kalau sape2 berminat boleh contact kat zimie0302@gmail.com






4 comments:

azizah :) said...

lar... jijah pon baru beli peti ais.. dekat dah rumah kita yer..

harap2 ada yg beli..

eamy milea said...

tu la kan...huhu..terpakse jual jugak cz rumah ni x muat dah nk simpan huhu

roy boroy said...

Ada lg?

roy boroy said...

Ada lg x aisbox ni?

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts