Thursday, 18 July 2013

Ehh mane pegi header image aku ni?

Aduh...gatal sangat tangan ko nak godek-godek kan..
Tengok..kan dah tak jumpa cari..huhu
Esok-sok lah aku godek balik..
Tak pun aku tempah lain pulak.. [macam tak de keje asyik tukar2 blog design..macam lah blog ni meletop sangat..huhu]

k bai...
Nak tido..esok nak bangun sahur..
Almaklumlah sekarang tengah bujang..
nasib baik ade teman kat dalam perut ni..
Kalau tak memang bosan giler..
dik duduk baik2 k sayang..
ibu sayang adik..
muahmuahmuah..
Sayang abi jugak..
ngeeeehhhhh
[abi baca ke blog ibu ni?..kui3..ibu rasa tak coz kat laut x de line 3g huhu..]




2 comments:

Aine Ainun said...

pregnant ya. take care=)
bestkan ada baby teman...kalo die beraksi lagi best..

eamy milea said...

@aine ainun : alhamdulillah...rezeki .. tq awak.. :)

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016