Wednesday, 26 June 2013

wORDLESS wEDNeSDay : jangan mudah percaya




Fuuhhh...
dah berkarat rupanya blog aku ni..

Kalau ikutkan ati, banyak sangat aku nak cerita kat sini.
Tapi dengan keadaan kesihatan aku sekarang tak mengizinkan aku berbuat demikian..isk..isk..
Ntah la..aku rasa kalau malam penat sangat mata ni nak ngadap pc/laptop...
tu yg bila aku balik rumah, rehat, n tengok tv je....

kat pejabat dah seharian ngadap komputer, sekarang aku dah pakai tepon canggih (konon, padehal orang lain dah berzaman pakai x kecoh ponnn hahaa)<---yang ni nanti2 lah aku cerita, just nak cakap yang boleh dikatakan 24 jam pegang henpon tak lepas. jakun katekan..atau dalam loghat kelate daghattttt... :P kui..kui..kui..Kat pejabat lak asik banyak keje. Online pun bukak email jabatan je. Jauh benor nak bukak FB. Tu tak campur keje2 berlakon buat2 rajin lagi update fail2 keje. hihi.

Ni yang citer hari ni,.
Terlebih rajin pulak aku pegi bukak g-mail aku. Check2 email, tengok2 ade email kat atas tuh.
Sekarang ni banyak betul kes menipu, sebelum2 ni pun dah banyak kali aku dapat email camtuh. Antaranya maybank, CIMB, dan ni yang paling latest RHB pulak.. Kalau ikutkan, aku memang ada akaun RHb, sebab loan kereta tu melalui RHB. Tapi dah tau sangat ngan kes-kes macam ni, tak de masa nak layan oii...huhuhu...

So kepada kawan-kawan kat luar sana tu, jangan la sekali-kali mudah terpedaya samaada dengan email macam ni mahupun melalui panggilan telefon. Kalau ada apa-apa kemusykilan kita boleh terus pegi bank tu tanya untuk dapatkan kepastian,.jangan nak malas n senang je ok.. yang pastinya BUKAN MELALUI EMAIL, SMS, ataupun PANGGILAN TELEFON.. bahaya ok..







About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts