Saturday, 9 March 2013

Jehan Miskin Kawen ngan kak aisyah!!!

Tak pasal-pasal Jehan Miskin Kawen ngan kak aisyah!!!,. Al-kisahnya, malam tadi aku bukak FB, pastu aku tertengok kat newsfeed, ada sorang sepupu aku ni. Dia seorang pelukis komik kat mayaloca.com.  dah nama pun pelukis, dah tentu dia seorang yang lawak.

FB Abe zami

Lepas je baca post abe zami ni, aku tergelak sorang-sorang.
Sampaikan dalam mimpi aku pun boleh masuk.
Siap mimpi Jehan Miskin kawen dengan kawan baik aku, kak aisyah.
yang tak bleh bla nye,akak tu dah ada anak 2 orang, anak-anaknya pun masuk dalam mimpi tu.
Majlis kawen tu grand jugak la, yang aku ingat aku siap sign buku
autograph diorang lagi..
wakakakakakaka...
Mintak jauh la kan..
Ni kalau kak aisyah baca post aku ni maunya dia menangis ni..hehe...ampun kak..
:)

From FB kak ika

Rindu la kak aisyah, sekarang dia dah pindah ke Miri. Gambar ni kak ika snap pada hujung tahun 2011.





1 comment:

mizieyka said...

awak,, hahaha..menangis kak aisyah...menangis ker? bukan ke dia minat jehan miskin tu? kikikik

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts