Tuesday, 5 March 2013

Hiasan pintu rumah



Haha, kelakar pulak aku rase..
Maaf sangat-sangat dekat kak Azie sebabnye aku dah salah faham a.k.a lambat tangkap apa yang dia maksudkan. Lepas kawan aku tanya pasal hiasan gantung yang aku letak kat intu rumah aku tu barulah aku perasan yang plate assalamualaikum dan nama aku&hubby yang dimaksudkan. Lepas tu aku refer balik post INI, barulah aku perasan yang kak azie dah tanya pasal nama gantung tu. hihi.

Untuk pengetahuan kak azie n kawan-kawan lain, plak tu aku tempah dengan akak Rita Setia (FB)
boleh terus pegi kat Fb dia Rita Setia  . Hasil kerja akak rita memang cantik dan kemas, amat-amat berbaloi dengan tempahan ni. Kita boleh tempah macam-macam design yang kita nak. Harga mengikut design dan size. Untuk plak assalamualaikum tu aku dapat harga RM45.00 termasuk postage ke Kota Kinabalu.

Bunga dan pasu kat bawah plak assalamualaikum tu aku beli kat  Familia Superstore di Wisma Merdeka, Kota Kinabalu dengan harga pasu tin : RM12.90 dan bunga Rm2.50 setiap jenis. Bab-bab gubah menggubah bunga ni, dan menggantungkan kat pintu aku tak pandai, hubby yang buat semuanya hehehe.




2 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. kreatifnya. suka tengok. awak duk semenanjung ke bukan?

eamy milea said...

waalaikumussalam...tq awak.kongsi idea ngan hubby je ni. tapi dia yang banyak bagi sokongan. Sy ore kelate..keje je kat k.k sabah.. :)

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts