Tuesday, 5 February 2013

Bye-Bye KK

TQ pak google
Insyaallah esok kami balik kampung.cuti sempena nak balik makan kat kenduri kahwin sepupu hubby n kenduri akikah anak sdare kami. (makan je keje ko emi)...hehe..Sambil-sambil tu nak balik jenguk mak ayah n adik beradik kat kampung. Sebabnye kami dah plan tahun ni nak sambut hari raya puasa kat sini je. Raya bulan 8 kan..Lambat lagi sebab tu nak balik jumpa mak ayah kami dulu. Hilangkan rase rindu yang membuak-buak kat kampung halaman...ceeewaahh..

Flight kami kul 8.15 malam..kawan hubby yang tolong hantarkan.Insyaallah kami akan sampai kat LCCT kul 10.Sepupu aku yang keje polis akan ambil n hantar kami kat rumah my SIL kat persint 5, putrajaya. Sebabnye susah gak mySIL nak drive malam-malam,dgn anak die kecik lagi tu. Lagipun suami mySIl bukannye duduk sekali ngan dia, diorang PJJ. So nasib baik la sepupu aku tu baik hati nk tolong hantarkan, thanks kak han, sayang kak han ketat-ketat...opss abang iqbal jangan marah ye...hehe..

Doakan kami selamat dalam perjalanan..insyaallah..

p/s : cuti lame gak weii..6-18hb....hhuhuhu...maknenye dalam 12 hari jgk la kat tanah semenanjung..dan bakal tambah 12 kilo lah berat aku...wakakakakakkaka...huhu













No comments:

Copyright to Blog Hamelia Hamid
Designed by UMIESUEstudio 2016