Tuesday, 8 January 2013

05 - 07 April 2013 (3D2N) Mabul Island Trip


05 - 07 April 2013 (3D2N) Mabul Island Trip
FROM RM 352.00 PER PERSON

+ RM150 (DISCOVER SCUBA DIVING) - bayar kat sana kalau berminat

*Ex. Semporna (Jumpa di Semporna - Meeting point)

Package inclusive :

*Accomodation on triple sharing basis room ( 1 bilik berkongsi 3 orang kecuali yg family)
-Private room , attach bathroom, shower , ceiling fan
* Boat transfer Semporna to Mabul Island (return)
* All meals ( breakfast , lunch , dinner )
*2 x snorkeling Mabul / Kapalai
* Full sets equipment
* Drinks ( unlimited coffee, tea & drinking water )
* Afternoon snacks
* Towel & Linen
* Jetty Fee

SAMPLE ITINERARY:-

DAY 1 - ARRIVAL DAY
8:00 AM - Meet & greet at Semporna Jetty (Jeti Umum Semporna) upon arrival then to Mabul Island by boat at 0830H (Fixed Time - approx. 45 mins to 1 hour) depending on sea weather condition.
-Arrived Mabul, check in. Lunch.
-Dinner and overnight at SeaHorse Sipadan Scuba.
(Lunch/Dinner)

DAY 2 - FULL STAY IN MABUL
-Breakfast.
-Snorkeling.
-Free at leisure.
Other activities available :Visiting Sea Gypsy Village, jalan2 pusing pulau tgk Bajau Laut, kedai cenderamata dan lain2...

-Overnight at SeaHorse Sipadan Scuba.
(Breakfast/Lunch/Dinner)

DAY 3 - DEPARTURE DAY
-Breakfast.
-Free at leisure in the morning.
-Lunch & Check Out
-Boat transfers to Semporna Jetty
-Standard boat departure from Mabul Island to Semporna and onwards to Tawau Airport for flight home.

Standard pick up time from Mabul Island:-
1st Schedule: 1100hrs/ 2nd: 1400hrs / 3rd:1600hrs
(Breakfast/Lunch)

* EXCLUDE RETURN AIRPORT TRANSFER*

A deposit of RM 100 per person is required for booking and balance to be made 1 month before departure date

Full payment required by 01 Mac 2013.


For flight please book at : www.airasia.com



Ni holiday yang aku dan kawan-kawn kat pejabat aku serta kawan kepada kawan aku termasuk penyertaan dari luar juga...
Best kan...dapat pegi Pulau Mabul..kat semporna...sabah..

pakej ni member pejabat aku yang cari..dia ada kenalan kat sini yang boleh bagi harga murah. Murah ke? bagi aku murah lah kot..

Masa kami plan nak pegi ni dalam bulan 10 kalau tak silap aku la. (maaf lupe)
dah bayar deposit RM100.00 seorang. Aku ngan hubby of course lah tak nak lepaskan peluang depan mata ni kan. :)

Masalahnya sekarang....

BFF aku dah 2 orang yang terpaksa cancel. kak ika pregnant 3 months dah..Sue pulak dah kena duduk kuantan bulan 2 ni. Diorang terpaksa cancel dah dah digugurkan pun dari senarai peserta.

Aku pulak...tak dapat nak join atas masalah-masalah yang tak dapat dielakkan..Ruginye...huhu...

kalau ada sesiapa yang berminat boleh je nak join.. Menurut pengurus trip ni, masih ada 8 lagi kekosongan .. :)

Boleh email aku kat zimie0302@gmail.com atau berhubung terus dengan pengurus trip ni iaitu Man , diverlukman@gmail.com

TQ.. :)






4 comments:

Nor Suhaiza said...

ermm...cm mnarik.tp wazir kata aqil kck ag..len kali la pi..huhuhuhuhuhuhu....

umie yusuf said...

salam boleh saya tau ni pakej mana ye akak???

eamy milea said...

@umie yusuf : wslm..pakej ni masih open...sbb awal tahun baru ni ada krisis kat tawau n semporna kan...so penganjur masih buka untuk penyertaan...kalau berminat boleh whatsapps atau sms kat no ni 014-8188973

eamy milea said...

Tgu aqil besar nt awk g je...hehe....

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts