Sunday, 18 November 2012

Nurul Anati Khalis

Alhamdulillah...pada 9 oktober yang lepas , mySIL dah selamat melahirkan anaknye yang pertama (post INI) dan telah diberi nama Nurul Anati Khalis Binti Khairul Adzwan.. Cantik kan nama..seindah maksudnya iaitu cahaya yang lemah lembut dan suci,,,kami laki bini pun ikut teruja dengan kehadiran keluarga baru dalam keluarga en suami. Lagi-lagi en suami..yang memang sukakan budak2..Nak tunggu baby sendiri belum ade rezeki lagi so tumpang baby kakak sendiri dulu la ye sayang.. huhu..

Ni beberapa pic Anati.

part aku paling geram...kat mata die...so cute.. :)

comel2...


mummy dan baba anati...

ni mase birthday baba anati..


  
Ni yang paling latest... 40 hari...aduiii geramnye che ngah tengok... :) 


Sorry kak...curi pic anati dan tempek kat dalam blog ni... :)

Pic Anati dalam fon Ayah ngah..
Tu che ngah copy dalam FB mummy anati je..
Mummy Anati x marah kan...
hik3x..

Sayang Anati...Muah3x.. <3







No comments:

About Us

We sell creative goods all over the internet. Welcome to our website, we hope you enjoy our products.

Labels

Popular Posts